In het kort

Wat

Een website voor jonge, Katholieke vrouwen

Waar

www.purewomanhood.nl

Doel

Vrouwen laten weten dat ze prachtig geschapen zijn en zich niet moeten laten ontmoedigen.
Project

Pure womanhood

Pure Womanhood is een website voor jonge, Katholieke vrouwen. Chiara (21) kreeg zo’n 2 jaar geleden het verlangen om een blog te starten. “Ik zie bij vrouwen om me heen veel onzekerheid. Ik weet dat ik geliefd ben door God en dat dit me waarde geeft. Dit wil ik graag delen. Op een gegeven moment ben ik naar de Mr. Paul de Gruyter stichting gestapt, zij hebben me geholpen waardoor ik nu veel meer vrouwen kan bereiken.”

“Jonge vrouwen raken soms ontmoedigd door de boodschap die de wereld naar ze zendt. In deze onzekerheid zoeken ze hun waardering bij jongens, terwijl ze waardevol zijn omdat ze een dochter zijn van God. Ik ben van jongs af aan al bezig met zuiverheid, omdat ik geloof dat ik waardevol ben en mezelf niet weg hoef te geven om waardering te krijgen. Deze zoektocht wilde ik delen om vrouwen te laten weten dat ze niet alleen aan het strugglen zijn.

Met dit voorstel ben ik naar de Mr. Paul de Gruyter stichting gegaan. Ik had via-via van ze gehoord en kreeg contact via hun website. Ze reageerden ontzettend enthousiast. Nadat ze me hielpen met het invullen van een aanvraag, hebben ze ons financieel ruim gegeven wat we nodig hadden. Van dit bedrag wordt er op dit moment een nieuwe site gebouwd en zijn we al 2 keer met een groep vrouwen (18 – 25 jaar) op retraite geweest. Dit houdt in dat we een weekend in een klooster zitten waar we bidden, nieuwe dingen leren en elkaar bemoedigen. Dit is door de hulp van de stichting betaalbaar.”

“Als vrouw sta je niet alleen”

“Paul de Gruyter heeft ons ook in een gesprek geholpen om een plan te maken zodat we op eigen benen komen te staan. Binnenkort verschijnt onze nieuwe website met een doneerknop, die gaat ons daarbij helpen. Door de hulp van de Paul de Gruyter stichting is ons bereik groter geworden, ons team professioneler en de drempel om mee te doen lager. We kunnen steeds meer vrouwen laten weten dat ze prachtig geschapen zijn en zich niet moeten laten ontmoedigen.”

Kijk voor meer info op www.purewomanhood.nl.